SpinAwards Night op 17 april

Gepubliceerd op donderdag 10 april 2014, 12:00

SpinAwards Night op 17 april

Op donderdag 17 april vindt de zestiende editie van de SpinAwards Night plaats in Panama te Amsterdam. Het belooft een spannende avond te worden. De vakjury’s zijn erg enthousiast over het niveau van het recordaantal inzendingen en nominaties dit jaar. Grote vraag voor de avond is natuurlijk of dit ook gaat leiden tot een recordaantal Zilveren en Gouden SpinAwards. De SpinAwards Night is hét jaarlijkse moment waar mensen uit de digitale branche elkaar ontmoeten en bijeenkomen voor de uitreiking van de Zilveren en Gouden SpinAwards. Het programma begint met een groot diner waarbij de awards voor het beste digitale werk worden uitgereikt. Na de uitreiking wordt de zaal omgebouwd tot feestzaal voor het SpinAwards Night feest.

Het programma ziet er als volgt uit:


17.00 uur - Ontvangst dinergasten

17.30 uur - Diner met uitreiking SpinAwards

21.00 uur - Einde uitreiking

22.00 uur - Ontvangst bezoekers feest

02.30 uur - Einde feestGenomineerden
In de verschillende categorieën worden winnaars van Zilveren en Gouden SpinAwards bekendgemaakt. Benieuwd naar de genomineerden? Bekijk een overzicht op spinawards.nl/inzendingen en de diverse presentaties van de genomineerden op YouTube.com/spinawards

Line-up feest
Voor het feest is er een line-up met onder andere Funkerman, Raymundo, Cat Carpenters, Sander den Ouden, Mc Choral
 en Saxy Mr S on Sax. De Tech/deephouse room is hosted by The Inner Circle met Missing Links (They), Nikolaas Neuhaus (Code d'Azur), Jilt (The Artisans), Rue d'Alex (Buutvrij for life).

Bijzondere primeur
Tijdens de SpinAwards Night vinden er tijdens het diner en het feest diverse speciale activiteiten plaats georganiseerd door sponsoren Drukwerkdeal, Marktplaats Zakelijk, Media Monks, NRC Media, Twitter, Vellance en Ziggo. Een bijzondere primeur is de Twitter Mirror die na de Oscars in Amerika nu voor het eerst in Nederland te zien zal zijn tijdens de SpinAwards Night.

Kaarten bestellen
Kaarten zijn te bestellen via spinawards.nl/ticket Toegangskaarten zijn uitsluitend online in de voorverkoop te bestellen. Er worden dit jaar op de avond zelf geen kaarten aan de deur verkocht.

Wil je meer te weten komen over de SpinAwards? Volg ons dan via Twitter of Facebook Of bezoek ons YouTube kanaal voor o.a. interviews met juryvoorzitters.

Andere persberichten

Terug naar pers overzicht