SuperHero CheeseCake wint eerste Grand SpinAward

Gepubliceerd op donderdag 16 april 2015, 21:06

Amsterdam, 16 april 2015 - Donderdag 16 april was Pakhuis West in Amsterdam het toneel van de zeventiende editie van de SpinAwards Night: het grootste creatieve event van de digitale media-branche in Nederland. Er zijn dit jaar 8 Gouden en 23 Zilveren SpinAwards uitgereikt. SuperHero CheeseCake ging er vandoor met de eerste Grand SpinAward. De meeste SpinAwards werden door BrushBusters van ACHTUNG! en Nightwalk in Marseille van 72andSunny in ontvangst genomen. Bij de opdrachtgevers waren Google en Philips de koplopers. Internet start-ups Blendle en Koken met Aanbiedingen mochten eveneens een SpinAward in ontvangst nemen. Radiopresentator Giel Beelen viel twee keer in de prijzen met de Giel App.

Grand SpinAward
SuperHero Cheesecake had de primeur de eerste Grand SpinAward in ontvangst te mogen nemen. Deze nieuwe prijs is voor de echte game changers in de business. Volgens de jury is SuperHero Cheesecake de drijvende kracht achter het beste digitale werk van dit jaar. Zij waren onder andere betrokken bij De Giel App, Brushbusters en Schiphol Destination Unknown.

Internet start-ups
De diversiteit onder de winnaars was opvallend dit jaar. De internet start-up Koken Met Aanbiedingen werd bekroond met de Gouden SpinAward in de nieuwe categorie Digital Business Idea. Daarnaast ging Blendle er met een Zilveren SpinAward vandoor in de categorie Mobile. De meest bekroonde cases waren Nightwalk in Marseille door 72andSunny voor Google (2 x Goud, 1x Zilver) en Brushbusters door ACHTUNG! voor Philips (3x Zilver).

SpinAwards Night
De SpinAwards Night is het grootste creatieve event van de digitale media-branche in Nederland. Er waren rond de 2000 gasten op de legendarische dance-locatie Pakhuis West. Het overzicht van alle winnaars is te vinden op SpinAwards.nl/pers. Daar zijn ook de juryrapporten te vinden.

Vakprijzen voor digitale media
De SpinAwards zijn de prijzen voor creatieve concepten die het digitale denken verder brengen. De vakjury’s beoordelen op creativiteit, interactiviteit en effectiviteit. Per categorie worden maximaal drie Gouden en drie Zilveren SpinAwards toegekend. De winnaar van de Grand SpinAward wordt door de juryvoorzitters verkozen.

Andere persberichten

Terug naar pers overzicht